Rămâi conectat

Ştirea zilei

SONDAJ: Sunteți de acord cu TAXAREA parcărilor publice din Alba Iulia și cu TARIFELE propuse prin proiectul aflat în consultare publică?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Până în data de 1 august, Primăria municipiului Alba Iulia așteaptă observații și sugestii pe marginea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice cu plată din municipiu, aflat în consultare publică.

Din raportul de specialitate înțelegem că, după modelul implementat de alte orașe, sistemul de plată va fi posibil prin: SMS, tichete răzuibile sau alte modalități de plată interconectate cu un sistem informatic.

Prin urmare, nu va exista operatorul uman pentru încasare, astfel că s-a eliminat și posibilitatea efectuărilor de încasări în nume propriu, fără eliberarea unui bon forfetar.

Sunteți de acord cu TARIFELE pentru parcările publice din Alba Iulia prevăzute în proiectul aflat în consultare publică?

  • Nu sunt de acord să se plătească taxă (62%, 669 Votes)
  • Sunt de acord să se plătească o taxă, dar să fie mai mică (26%, 282 Votes)
  • Sunt de acord cu taxa de parcare aflată în dezbatere (12%, 128 Votes)
  • Nu știu/ Nu mă interesează (0%, 4 Votes)

Total Voters: 1.083

Loading ... Loading ...

Citește și: La Alba Iulia, TARIFE de PARCARE pentru o oră de la 1 la 4 lei! Zonele, tarifele și prețul abonamentelor propuse prin proiectul aflat în consultare publică

Dacă regulamentul va fi aprobat în forma propusă, pentru zona 0, adică parcările din zona Cetății Alba Carolina, o oră de parcare va fi taxată, potrivit documentului, cu 4 lei pentru autoturisme și 20 de lei pentru autocare, în zona 1, adică în centru și cartierul Cetate, ora de parcare va costa 2 lei, iar în zona 2, străzile care au mai rămas din centru și cartierul Cetate, pentru o oră de parcare vom achita 1 leu.

De asemenea, va exista posibilitatea achiziționării unui abonament, pentru persoanele fizice, cu 100 de lei pe lună, iar pentru persoanele juridice – 200 de lei pe lună, ba chiar și un abonament transmisibil, pentru persoanele fizice, de 150 de lei pe lună, iar pentru cele juridice, de 300 de lei.

Persoanele juridice pot să închirieze locul de parcare dacă plătesc 350 de lei pe lună în zona 0, 300 de lei pe lună în zona 1 sau 250 de lei lunar în zona 2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea