Rămâi conectat

Politică Administrație

SONDAJ CSCI, după europarlamentare: Victor Ponta ar câştiga alegerile prezidenţiale după primul tur

Dragoş Suciu

Publicat

în

Victor-Ponta1Ultimul sondaj CSCI, realizat după alegerile europarlamentare arată că liderul PSD, Victor Ponta ar câştiga alegerile prezidenţiale după primul tur, cu 51% din intenţiile de vot ale românilor.

Pe locul doi în preferinţele românilor se clasează Klaus Iohannis, cu 23%. Mihai Răzvan Ungureanu s-ar clasa pe loc trei, cu 12%, urmat de Elena Udrea cu 10%.

La întrebarea “Cu cine aţi vota pentru funcţia de preşedinte al României, dacă în turul II ar ajunge următorii?”, 61% din români l-ar vota pe Victor Ponta, în timp Klaus Iohannis ar obţine 39% din voturi, potrivit aceluiaşi sondaj.

În cazul în care în turul II ar ajunge Victor Ponta şi MRU, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC ar câştiga detaşat. Potrivit ultimului sondaj CSCI, Victor Ponta ar obţine 65%, iar Mihai Răzvan Ungureanu 35 de procente.

Sondajul CSCI prezentat de RomaniaTV a fost realizat în perioada 3 – 5 iunie 2014 pe un eşantion de 1008 persoane, folosind metoda CATI, având o eroare de 3.1%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea