SONDAJ| Credeți că noile RESTRICȚII impuse de autoritati sunt eficiente in lupta cu COVID-19?

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

SONDAJ| Credeți că noile RESTRICȚII impuse de autoritati sunt eficiente in lupta cu COVID-19?

Pandemia de coronavirus face tot mai victime la nivel național, numărul cazurilor noi e într-un trend ascendent, ca urmare, sunt raportate tot mai multe decese și persoane, în stare gravă, internate la ATI.

În urma evoluției situației epidemiologice, la nivel național, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a dispus o serie de noi măsuri pentru prevenirea și limitarea răspândirii coronavirusului, în baza Hotărârii nr. 52.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit articolului 3, al Hotărârii, în toate localitățile activitățile didactice care impunprezența fizică a antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ să se desfășoare în sistem on-line.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Hotărârea prevede măsuri precum restricționarea circulației, pe raza întregii țări, pe parcursul nopții, în intervalul orar 23.00 – 05.00, circulația fiind permisă doar pentru o serie de motive întemeiate.

De asemenea, conform articolului 6, este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise dar și deschise.

Tot în baza Hotărârii nr. 52, operatorii economici care desfășoară activități de comerț sau prestări servicii, atât în spații închise, cât și deschise, să-și desfășoare activitatea în intervalul orar 05.00 – 21.00.

Credeți că noile restricții impuse de autoritati sunt eficiente in lupta cu COVID-19?

Loading ... Loading ...

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419