Rămâi conectat

Ştirea zilei

SONDAJ| Credeți că noile RESTRICȚII impuse de autoritati sunt eficiente in lupta cu COVID-19?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SONDAJ| Credeți că noile RESTRICȚII impuse de autoritati sunt eficiente in lupta cu COVID-19?

Pandemia de coronavirus face tot mai victime la nivel național, numărul cazurilor noi e într-un trend ascendent, ca urmare, sunt raportate tot mai multe decese și persoane, în stare gravă, internate la ATI.

În urma evoluției situației epidemiologice, la nivel național, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a dispus o serie de noi măsuri pentru prevenirea și limitarea răspândirii coronavirusului, în baza Hotărârii nr. 52.

Potrivit articolului 3, al Hotărârii, în toate localitățile activitățile didactice care impunprezența fizică a antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ să se desfășoare în sistem on-line.

Hotărârea prevede măsuri precum restricționarea circulației, pe raza întregii țări, pe parcursul nopții, în intervalul orar 23.00 – 05.00, circulația fiind permisă doar pentru o serie de motive întemeiate.

De asemenea, conform articolului 6, este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise dar și deschise.

Tot în baza Hotărârii nr. 52, operatorii economici care desfășoară activități de comerț sau prestări servicii, atât în spații închise, cât și deschise, să-și desfășoare activitatea în intervalul orar 05.00 – 21.00.

Credeți că noile restricții impuse de autoritati sunt eficiente in lupta cu COVID-19?

  • Nu (69%, 114 Votes)
  • Da (31%, 52 Votes)

Total Voters: 166

Loading ... Loading ...

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea