Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Șoferul CRIMINAL care a curmat trei vieți pe DN1, lângă Sântimbru a fost ARESTAT PREVENTIV

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șoferul CRIMINAL care a curmat trei vieți pe DN1, lângă Sântimbru a fost ARESTAT PREVENTIV

Tânărul de numai 19 ani care a curmat viețile a trei băieți în urma unui accident îngrozitor de mașină, după ce a condus beat în cursul acestei dimineții pe DN1, în zona Sântimbru, a fost astăzi adus pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Pe numele tânărului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru conducere sub influența alcoolului și ucidere din culpă.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

YouTube video

La aproximativ ora 3.30, tânărul șofer ar fi pierdut controlul vehiculului și ar fi lovit un grup de 6 persoane care se deplasau pe marginea părții carosabile. Impactul a fost devastator, iar trei dintre aceste persoane, având vârstele de aproximativ 17, 18 și 25 de ani, au suferit răni atât de grave încât au decedat pe loc.

Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a dezvăluit o valoare alarmantă de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În lumina acestor descoperiri, autoritățile au reținut șoferul și au demarat cercetările pentru a stabili toate cauzele care au condus la producerea tragicului eveniment. Conducerea sub influența alcoolului este considerată una dintre principalele cauze ale accidentului, iar anchetatorii vor încerca să determine cu exactitate circumstanțele în care a avut loc incidentul.

Localnicii din zonă și familiile victimelor sunt profund afectate de această tragedie și se strâng în jurul celor care au pierdut pe cineva drag în acest accident. Autoritățile îndeamnă conducătorii auto să respecte cu strictețe regulile de circulație și să evite consumul de alcool înainte de a urca la volan, pentru a preveni astfel de tragedii inutile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 APRILIE 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea