Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șoferul care a lovit cu mașina o fetiță din Alba Iulia și a părăsit locul accidentului a fost depistat și este cercetat penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia îl cercetează penal pe un bărbat care a părăsit locul producerii unui accident rutier, fără să anunţe poliţia. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte conducătorilor auto că au obligaţia legală de a anunţa deîndată poliţia, atunci când sunt implicați în accidente rutiere soldate cu victime omeneşti.

politiaLa data de 02.11.2016, în jurul orei 17.45, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că la spitalul din Alba Iulia s-a prezentat o minoră, victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orelor 16.00, minora, în vârstă de 13 ani, din Alba Iulia, în timp ce se deplasa pe trotuar, pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, a fost acroşată de un autovehicul al cărui conducător auto a efectuat o manevră de mers înapoi. În urma accidentului, minora a suferit leziuni corporale uşoare.

După producerea accidentului, şoferul autovehiculului, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Bucureşti, a părăsit locul producerii acestuia fără a anunţa poliţia, însă, ulterior, a fost identificat de poliţişti, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte conducătorilor auto că au obligaţia de a anunţa poliţia deîndată ce au fost implicaţi într-un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Potrivit art. 338 din Codul Penal, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina Sezonul turistic se deschide oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de la aceeași dată, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își vor relua spectacolele. Mii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea