Rămâi conectat

Curier Județean

Șoferii și bicicliștii din Alba luați la „puricat” de polițiști: Ce au vizat oamenii legii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferii și bicicliștii din Alba luați la „puricat” de polițiști: Ce au vizat oamenii legii

În zilele de 1 și 2 februarie 2023, polițiștii rutieri din județul Alba au continuat acțiunile dedicate siguranței rutiere.

Cu ocazia activităților desfășurate, care au vizat, în principal, prevenirea accidentelor cauzate de neacordarea priorității pietonilor și de nerespectarea regulilor rutiere de către bicicliști, au fost sancționați 4 conducători auto care nu au acordat prioritate pietonilor aflați în traversarea regulamentară a străzii și 28 de bicicliști care nu au respectat normele legale privind circulația, cu acest tip de vehicul, pe drumurile publice.

Alte 9 sancțiuni contravenționale au fost aplicate unor conducători auto care au oprit sau au staționat în loc interzis.

Acțiunile pentru creșterea siguranței rutiere vor continua și în acest sfârșit de săptămână, polițiștii urmând a acționa pentru respectarea regimului legal de viteză și pentru depistarea celor care conduc sub influența alcoolului sau a drogurilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Și așa întârziate, trenurile au întârzieri mai mari în județul Alba din cauza caniculei!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Și așa întârziate, trenurile au întârzieri mai mari în județul Alba din cauza caniculei! CFR a impus restricții de viteză în anumite intervale de timp, deocamdată doar până în 21 iunie, astfel că trenurile vor circula mai încet față de viteza normală cu 20 – 30 km/oră pe secțiile de circulație unde se vor înregistra […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea