Şoferi puternic alcoolizaţi pe şoselele judeţului

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

lLucrătorii Formaţiunii Rutiere Abrud au oprit din trafic pe strada Ecaterina Varga din Abrud un autoturism condus de B.R., de 51 de ani, din Abrud. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest dar acesta a refuzat atât testarea cît şi să se supună recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. Faţă de B.R., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz de a se supune testării aerului expirat ori recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
lPoliţişti din Sebeş l-au identificat pe B.M.F., de 35 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ogorului din Sebeş, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării acestui cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
lPoliţişti din Abrud au oprit pentru control pe strada Crişan din localitate un autoturism condus de P.A.M., o tânără de 21 de ani, din comuna Roşia Montană. Întrucât conducătoarea auto emana miros de alcool, poliţiştii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest. Însă datorită stării în care se afla nu s-a putut realiza testarea alcooltest, motiv pentru care tânăra a fost condusă la Spitalul Orăşenesc Abrud unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Gabriel 13 septembrie 2011 at 9:42

Aceste persoane sant inconstiente .amenzi mari domnilor acolo doare mai tare

Comentariile sunt oprite