Șoferi din Alba și Sibiu, prinși și cercetați de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului și fără permis

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Șoferi din Alba și Sibiu, prinși și cercetați de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului și fără permis

La data de 7 decembrie 2018, în jurul orei 20.30, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce acţionau pe strada Gheorghe Şincai din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Meteș, judeţul Alba.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.84 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii din Sebeş îl cercetează pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Vladimirescu, judeţul Arad, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis.

În noaptea de 07/08 decembrie 2018, acesta a fost depistat de către un echipaj al Poliţiei Locale Sebeş, în timp ce circula cu un autoturism, pe B-dul Lucian Blaga din Sebeş, pe sens interzis.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii locali au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, motiv pentru care i-au anunţat pe poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, care i-au întocmit dosar penal.

La data de 08 decembrie 2018, în jurul orei 17.00, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce acţionau pe strada Bethlen Gabor din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,75 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 09 decembrie 2018, în jurul orei 02.30, poliţiştii de ordine publică din Blaj, în timp ce acţionau împreună cu jandarmii, pe strada Iulia Maniu din Blaj, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Mediaș, judeţul Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

La data de 9 decembrie 2018, în jurul orei 4.00, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe raza municipiului Blaj, pe strada Doctor Vasile Suciu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Blaj.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419