Șoferi din Alba, prinși și cercetați de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului și fără permis

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Șoferi din Alba, prinși și cercetați de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului, fără permis.

La data de 15 noiembrie 2018, în jurul orei 21.40, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe raza localității Crăciunelu de Jos, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 15 noiembrie 2018, în jurul orei 12.50, poliţiştii Postului de Politie Bistra, în timp ce acţionau pe raza localităţii Hurdiceşti, l-au identificat pe un bărbat de 60 de ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419