Rămâi conectat

Curier Județean

Șoferi din Alba, prinși și cercetați de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului, fără permis sau numere false de înmatriculare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferi din Alba, prinși și cercetați de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului, fără permis sau numere false de înmatriculare.

La data de 25 octombrie 2018, în jurul orei 9.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe DJ 107 A, la intrarea în localitatea Acmariu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Romos, judeţul Hunedoara.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, motiv pentru care, pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

La data de 25 octombrie 2018, în jurul orei 10.00, în timp ce acţionau pe strada Ion Creangă din municipiul Aiud, poliţiştii rutieri din Aiud au oprit, pentru control, un taximetru ce era condus de o femeie de 47 de ani, din Aiud.

În urma testării conducătoarei auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de taximetristă a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetată sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 25 octombrie 2018, în jurul orei 16.00, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, în timp ce acţionau pe raza localităţii Crăciunelu de Sus, au oprit, pentru control, un autoturism la care era ataşată o remorcă şi care era condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Cetatea de Baltă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere reţinut, remorca nu era înmatriculată, iar plăcuţele de înmatriculare aplicate pe autoturism erau false, acestea fiind atribuite altui autoturism.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere cu permisul reţinut, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi tractarea unei remorci neînmatriculate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea