Șoferi cu permisul suspendat și băuți la volan, depistați de polițiștii din Alba, în trafic: Cea mai mare alcoolemie, 1.40 mg/l alcool pur în aerul expirat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un conducător auto cu permisul de conducere suspendat și doi șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice au fost depistați de polițiștii din județul Alba în cursul weekendului trecut.

La data de 15 noiembrie 2020, în jurul orei 10.20, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din comuna Roșia, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

La data de 15 noiembrie 2020, în jurul orei 18.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107 H, pe raza localității Galda de Jos, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 14 noiembrie 2020, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud l-au depistat pe un bărbat de 46 de ani, din comuna Fărău, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, pe raza comunei Mirăslău, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419