Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Șoferi cu ghinion: s-au urcat băuți la volan dar au fost opriți de polițiștii din Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șase șoferi ”petrecăreți” din Alba au fost urmăriți de ghinion în weekend. Aceștia au intrat în vizorul polițiștilor și sunt cercetați penal, după ce s-a stabilit că își conduceau autoturismele aflându-se sub influența alcoolului.

Astfel, sâmbătă noaptea, un autoturism condus de D.C.I., de 25 de ani, din Alba Iulia a fost oprit pentru control rutier, pe strada Octavian Goga din Alba Iulia. În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aer expirat.

În dimineaţa aceleiaşi zile, la ora 5.25, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, l-au depistat pe T.I.M., de 54 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism pe Calea Moţilor, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat

Tot sâmbătă noaptea, în jurul orei 3.00 poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au oprit pentru control, pe DN 67C, pe raza localităţii Sebeşel, comuna Săsciori, un autoturism condus de B.N.M., de 37 de ani, din comuna Săsciori. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aer expirat.

Noaptea trecută, ora 4.45, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au oprit pentru control, pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia, un autoturism condus de C.S., de 46 de ani, din Alba Iulia. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aer expirat.

Un alt șofer, H.S.B., de 23 de ani, din Aiud, a fost oprit la ora 1.35, pe strada Gheorghe Doja din municipiu, în urma testării cu aparatul etilotestrezultând o valoare de 0,47 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, la ora 0.05, pe DJ 106 L, pe raza localității Şpring, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Şpring, au oprit pentru control un autoturism  condus de S.A., de 37 de ani, din  comuna Roşia de Secaş, judeţul Alba, stabilindu-se la testarea cu aparatul etilotest o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aer expirat.

În toate cazurile conducătorii auto au fost conduși la spital unde le-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei și le-au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea