Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Şoferi băuţi, fără permis, autoturisme neînmatriculate, toate „la ofertă” pe şoselele din Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lDuminică dimineaţa, la ora 2.04, pe raza localităţii Cut, lucrători din cadrul Serviciului Rutier Alba au oprit pentru control un autoturism care nu avea montate plăcuţe de înmatriculare, condus de C.G., de 44 de ani, localnic. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că şoferul autoturismului nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul pe care-l conducea nu este înmatriculat. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
lAgenţii de poliţie rutieră din Sebeş, l-au identificat pe T.V., de 36 de ani din comuna Livezile, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere reţinut din data de 20.08.2009 pentru comiterea unei infracţiuni rutiere.
lSâmbătă, 9 iulie, la ora 23.15, pe strada Victoriei din oraşul Cugir, patrula de siguranţă publică a oprit pentru control un autoturism condus de U.P., de 51 de ani, din Cugir. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că conducătorul auto nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
lDuminică, 10 iulie, la ora 1.00, poliţiştii din Teiuş, pe strada Clujului din localitate, au oprit un autoturism condus de C.I.F., de 52 de ani, din comuna Cheţani, judeţul Mureş. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
lÎn aceeaşi zi, la ora 4.10, pe aceeaşi stradă din Teiuş, a fost oprit un autoturism condus de C.G.Z., de 31 de ani, din municipiul Aiud. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool şi nu a putut sufla în aparatul etilotest, a fost condus la Spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
lDuminică, la ora 5.30, pe strada Francesca, din Alba Iulia, A.E., de 21 de ani, localnic, a fost identificat de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aer expirat.
lLuni, 11 iulie, la 10 minute după miezul nopţii, poliţiştii din Teiuş au oprit pentru control un autoturism condus de A.D.S., de 40 de ani, din municipiul Blaj. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea