Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Șofer turmentat prins de polițiștii din Alba Iulia, pe centură – avea 1,22 mg/l ”la bord”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 22 iulie a.c., poliţiştii rutieri aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Şoseaua de Ocolire a municipiului Alba Iulia, au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism condus de V. C., de 39 ani, din  comuna  Certeze,  judeţul Satu Mare. Întrucât acesta emana aburi de alcool,  a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,22 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii  gradului de alcoolemie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, fapta prev. și ped. de art. 336, alin. 1 din Codul Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: CS Unirea Alba Iulia a aniversat 50 de ani de la înființare: Peste 150 de sportivi și antrenori prezenți la eveniment

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: CS Unirea Alba Iulia a aniversat 50 de ani de la înființare: Peste 150 de sportivi și antrenori prezenți la eveniment Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia a aniversat, marți, 7 mai, împlinirea a 50 de ani de la înființare, printr-un eveniment în cadrul căruia conducerea instituției, respectiv directorul Corneliu Mureșan, și-a exprimat recunoștința față […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea