Rămâi conectat

Curier Județean

Șofer prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un polițist din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 1 iunie a.c., ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Alba, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au prins în flagrant un bărbat, în timp ce încerca să mituiască un polițist cu suma de 100 lei pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu şi a nu-l sancționa pentru o contravenție constatată în trafic.

În fapt, în aceeași zi, un polițist din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, a sesizat faptul că, în timp ce se afla în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza localității, a oprit pentru verificare un autoturism marca Iveco condus de D.I. Din verificări s-a constatat faptul că acesta transporta animale fără documente legale privind transportul și, totodată, transporta pasageri peste limita maximă prevăzută pentru autovehiculul în cauză.

Pentru a nu fi sancționat, D.I. i-a oferit inițial agentului de poliție suma de 50 lei, sumă refuzată de polițist, care a și denunțat fapta la unitatea de parchet. Imediat, procurorul a dispus delegarea ofiţerilor din cadrul D.G.A. – S.J.A. Alba pentru realizarea prinderii în flagrant şi efectuarea altor acte de urmărire penală.

Faţă de inculpat a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar și i-a fost impusă obligația de a nu părăsi țara, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Proiectul ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT”: Activități informativ – preventive și competiții sportive pentru elevii din 10 licee din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiectul ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT”: Activități informativ – preventive și competiții sportive pentru elevii din 10 licee din Alba Proiectul, sugestiv intitulat, ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT” se desfășoară și în acest an, în perioada aprilie – iunie 2024. Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu Primăria Municipiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea