// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

Șofer ”inventiv”: Circula cu farurile stinse ca să se ascundă de polițiști

politisti-amendaUn tânăr șofer de 26 de ani, din Șugag, care s-a urcat la volanul mașinii după ce a consumat alcool, în noaptea de vineri spre sâmbătă, s-a gândit că cea mai bună soluție pentru a-i fenta pe polițiști este să circule cu farurile stinse – decizie total greșită prin care a atras atenția oamenilor legii care acționau pe DN 67 C.

Poliţiştii au trecut la urmărirea autoturismului care a fost oprit iar conducătorul acestuia a fost identificat. G.E.I. emana un puternic miros de alcool iar poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest.

Tânărul a refuzat să se supună testării, motiv pentru care a fost luată măsura conducerii lui la Spitalul municipal Sebeş unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de G.E.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro