Rămâi conectat

Actualitate

Șofer din Gârbova cercetat penal pentru rănirea unui pieton și fugă de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbătă după-amiază, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că în localitatea Gârbova, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a suferit leziuni.

 

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că J.D.E., de 23 de ani, din comuna Gârbova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Horea, Cloşca şi Crişan din localitate, la efectuarea unui viraj spre stânga, a acroşat-o pe o femeie în vârstă de 42 de ani, din comuna Gârbova, care se afla pe partea carosabilă.

 

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului şi-a continuat drumul, fiind identificat ulterior la domiciliul său.

 

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni uşoare la un braţ şi a fost transportată la spitalul din Sebeş, unde a rămas internată.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Faţă de J.D.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea