Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Șofer din Alba, ce transporta o cantitate mare de carne fără acte, amendat și lăsat fără marfă de polițiști

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste o tonă de carne, în valoare câteva zeci de mii de lei de lei, a fost reţinută de poliţişti în urma unei acţiuni desfăşurate în judeţul Arad. Carnea era încărcată într-o autoutilitară condusă de un tânăr din judeţul Alba, care nu deţinea documente legale de provenienţă a mărfi. Poliţiştii au mai descoperit că transportul de carne nu respecta normele sanitar-veterinare privind achiziţiile intracomunitare de carne şi produse de carne.

Potrivit IPJ Arad,” în zona punctului de trecere a frontierei Vărșand, poliţiştii l-au depistat pe Paul L. de 29 de ani, din judeţul Alba, care transporta cu o autoutilitară 1.100 kg pulpe pui și 120 kg preparate din carne, destinate comercializării, pentru care nu poseda documente legale de proveniență și fără să respecte normele sanitar-veterinare privind achizițiile intracomunitare de carne și produse de carne”, au precizat reprezentanţii IPJ Arad.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Poliţiştii l-au amendat cusuma de 10.000 de lei, iar mărfurile, în valoare de câteva zeci de mi de lei, au fost reţinute în vederea confiscării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea