Șofer de 35 de ani, din Alba, cu alcool ”la bord”, REȚINUT de polițiștii din Cluj-Napoca, după ce a refuzat prelevarea mostrelor biologice

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un șofer de 35 de ani, din Alba, cu alcool ”la bord”, a fost REȚINUT de polițiștii din Cluj-Napoca, după ce a refuzat prelevarea mostrelor biologice.

La data de 10 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au reținut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În fapt, în jurul orei 00.40, polițiștii Secției 6 Poliție Cluj-Napoca au depistat un conducător de 35 de ani, din comuna Ocoliș, județul Alba, în timp ce se deplasa pe strada Observatorului, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Fiind testat cu aparatul etilotest, a reieșit o concentrație în valoare de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă întrucât acesta a refuzat prelevarea mostrelor biologice, în cauză a fost întocmit dosar penal.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419