Rămâi conectat

Ştirea zilei

Social – democraţii şi-au sabotat singuri acţiunea de pichetare a sediului PDL Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

„Jos poliţia politică a PDL!”, aşa ar fi trebuit să strige social-democraţii ieri, dacă ar fi primit avizul pentru pichetarea sediului PDL Alba, aviz solicitat ieri dimineaţă Primăriei municipiului Alba Iulia, Jandarmeriei Alba şi IPJ Alba. PSD Alba nu a primit autorizaţia pentru a desfăşura această acţiune de protest între orele 15.00 şi 17.00, pe motiv că aceasta a fost solicitată prea târziu. Ar fi trebuit cerută cu 3 zile înainte. Deşi au venit spre Alba Iulia social-democraţii din toate zonele judeţului, ei au fost nevoiţi să plece spre casele lor dezamăgiţi că nu au protestat faţă de abuzurile şi ilegalităţile actualei puteri. Aşa cum ne-a declarat liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, social-democraţii „se opun cenzurii, încercărilor actualei puteri de instaurare a dictaturii, abuzurilor, poliţiei politice a PDL! Evenimentele din judeţul Argeş şi abuzurile săvârşite de reprezentanţi ai poliţiei politice a PDL, plasaţi strategic în structurile statului de unde execută comenzile şefilor lor politici, au ca scop denigrarea şi intimidarea unor lideri marcanţi ai opoziţiei, aleşi democratic şi apreciaţi de comunităţile pe care le reprezintă. Arestarea abuzivă a lui Constantin Nicolescu reprezintă o încercare a maşinăriei de poliţie politică a PDL de a introduce o stare de teroare în rândul partidelor de opoziţie. Motivul real al acestei acţiuni subversive este acela de a bloca formarea alianţei între PSD, PNL şi PC şi de a transmite un avertisment către ceilalţi parlamentari ai puterii care ar dori să se alăture acestui proiect politic. Spaima lui Băsescu şi a lui Emil Boc este că alianţa opoziţiei va avea forţa de a constitui o nouă majoritate parlamentară care va înfrânge acest regim politic odios. Subordonarea instituţiilor statului intereselor personale şi de partid ale reprezentanţilor puterii aduce prejudicii nu numai membrilor partidului nostru, dar şi asupra stabilităţii societăţii româneşti şi a statului de drept”. Mesajul PSD Alba este „Jos poliţia politică a PDL! Vom face scut împotriva statului poliţienesc!”
De asemenea, Organizaţia de Femei a PSD Alba, prin preşedintele Marcela Dărămuş, face apel la toate femeile din România, la solidaritate, pentru libertatea justiţiei, pentru apărarea statului de drept, pentru împiedicarea abuzurilor făcute de regimul PD-L. „Vânătoarea adversarilor puterii a luat amploare. Evenimentele petrecute la Piteşti, în ultimele zile, sunt un puternic semnal de alarmă că democraţia e în pericol. dacă astăzi au loc astfel de abuzuri, cine ştie, mâine poate fi lovită familia oricărui alt român din ţara noastră”, susţine Marcela Dărămuş. PSD Alba face apel la cetăţeni să semneze petiţia „În apărarea statului de drept”, care poate fi accesată on-line, www. petitieonline.ro. http://www. petitieonline.ro/petitie/in_apararea_ statului_de_drept p10577050.html. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Lae Dreghici, moment UNIC la ”Românii au talent”: GOLDEN BUZZ pentru cascada impresionantă tată-fiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO Lae Dreghici, moment UNIC la ”Românii au talent”: GOLDEN BUZZ pentru cascada impresionantă tată-fiu Cunoscutul cascador albaiulian Lae Dreghici a impresionat până la lacrimi juriul de la Românii au talent, iar cascada realizată împreună cu fiul său a primit golden buzz de la Dragoș și merge direct în semifinală. Lae are 72 de ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea