Rămâi conectat

Politică Administrație

Social-democrații își aleg azi președintele. Singurul candidat este Liviu Dragnea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pentru prima dată de la înfințarea partidului, alegerea președintelui PSD nu se face în cadrul unui Congres, ci prin votul membrilor din întreaga țară.

vot psdAu fost amplasate urne de vot în toată țara, în principal în sediile organizațiilor partidului, unde sunt așteptați să voteze 531.000 de membri. Dragnea a precizat vineri că aceștia pot vota indiferent dacă și-au plătit cotizația la partid sau nu.

Votul se desfășoară duminică între orele 8.00 și 20.00, după care rezultatele votului vor fi centralizate la București.

Liviu Dragnea a rămas singurul candidat la șefia PSD după ce alți doi pretendenți, Șerban Nicole și Daniel Savu, au fost descalificați pentru că nu îndeplineau o condiție introdusă recent în regulament și anume să aibă susținerea organizației din care fac parte și a încă patru filiale din țară.

Rezultatele alegerilor de duminică vor fi validate luni de Comitetul Executiv Național, iar pe 18 octombrie, în cadrul Congresului extraordinar a partidului vor fi aleși și ceilalți membri ai conducerii, președinte executiv, vicepreședinții, secretarul general. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea