Rămâi conectat

Politică Administrație

Social-democrații au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor în Alba Iulia; Mircea Hava și Paul Voicu, la redacția ziarului ”Unirea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ca în fiecare an de 8 martie, social-democrații au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor în Alba Iulia, în vreme ce primarul municipiului Mircea Hava și viceprimarul Paul Voicu au venit la redacția ziarului ”Unirea” pentru a ura ”la mulți ani” reprezentantelor sexului frumos.

Social-democrații din Alba Iulia și-au arătat și în acest an aprecierea față de femei, oferindu-le flori de ziua lor, ocazie cu care le-au urat ”la mulți ani”. Doamnele şi domnişoarele s-au arătat încântate de atenţiile primite, recunoscând că în fiecare an reprezentanții partidului cu trei trandafiri le arată respectul.

În altă ordine de idei, Organizația Femeilor Social Democrate, filiala Alba, organizează, în aceste zile, petreceri la Cugir, Alba Iulia și Sebeș, de ziua femeii.

La redacția ziarului Unirea au venit mai mulți politicieni, cărora jurnaliștii doresc să le mulțumească pentru acest gest, între aceștia aflându-se Mircea Hava, Paul Voicu, Ioan Dîrzu și Mircea Trifu.

[nggallery id=3549]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă USR Alba: „PSD și PNL, după ce i-au cocoșat cu taxe pe antreprenori, îi pun să facă și munca ANAF”

Bera Larisa

Publicat

în

Comunicat de presă USR Alba: „PSD și PNL, după ce i-au cocoșat cu taxe pe antreprenori, îi pun să facă și munca ANAF” Guvernul Ciolacu dă o nouă lovitură antreprenorilor prin ordonanțele privind e-Factura și casele fiscale de marcat, respectiv e-TVA, aprobate în ședința de astăzi, fără prea multe dezbateri cu părțile implicate și fără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea