Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șocant! Un bărbat din Aiud și-a ucis brutal fosta prietenă iar apoi s-a spânzurat într-o pădure

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, la orele 23.40, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Hopîtra, cu privire la faptul că, fiica sa, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită în stare de inconştienţă, pe drumul principal din localitatea Hopîrta, la aproximativ 250 de metri de locuinţă, prezentând mai multe răni în zona gâtului.

Potrivit IPJ Alba, „la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud şi două echipaje SMURD, care au constatat că tânăra era în stare de inconştienţă, prezentând plăgi tăiate în zona gâtului, a toracelui, a spatelui şi membrelor superioare.

După epuizarea manevrelor de resuscitare, la orele 01.18, a fost declarat decesul lui T.L.

Pentru cercetarea evenimentului, a fost constituită o echipă complexă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi ai Poliţiei Municipiului Aiud, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Din primele cercetări efectuate a  rezultat că tânăra a fost agresată de Marius Iulian O., de 29 de ani, din municipiul Aiud, cu care anterior, avusese o relaţie de prietenie.

Marius Iulian O. i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuţit, în timp ce se aflau în autoturismul tatălui victimei iar după comiterea agresiunii a aruncat-o din autoturism şi a părăsit cu acesta locul faptei.

Poliţiştii au luat măsuri pentru identificarea agresorului iar în cursul acestei dimineţi, în jurul orelor 6,00, Marius Iulian O. a fost găsit spânzurat, într-o pădure din apropierea localităţii Hopîrta.

Dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea