Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ȘOCANT| Băiețel găsit desculț, pe caniculă, pe o stradă din Micești: A plecat de la o grăniță privată, singur, fără să i se observe lipsa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incident șocant a avut loc joi, 13 iulie, în jurul orei 12.00, în cartierul Micești, din Alba Iulia. Un copilaș a fost găsit de o femeie în timp ce rătăcea desculț, singur, pe strada Calea Labului, în apropiere de brutărie.

Din primele informații ar fi vorba despre un copil care frecventează una din grădinițe private din Micești și care a plecat din incinta unității, singur pe stradă. Evenimentul este cu atât mai grav cu cât nimeni din personalul grădiniței nu i-a observat lipsa.

Norocul băiatului a fost că o femeie l-a observat, iar faptul că era desculț, ziua în amiaza mare pe caniculă și asfaltul încins de soare, i-a ridicat suspiciuni. După minute bune de căutări, copilașul a ajuns din nou la grădiniță.

Din fericire, copilul nu a pățit nimic, având în vedere traficul intens dintre Alba Iulia și Micești, mai ales că majoritatea grădinițelor din zonă se află la șoseaua principală.

”Azi, în jurul orei 12:00, a fost găsit un copil blonduț, frumușel, DESCULȚ, pe o stradă din Micești. După câteva zeci de minute de căutări, a ajuns din nou la grădinița de unde a dispărut.
Bineînțeles că ei nu aveau habar că acest copil era dispărut.

Doar printr-o minune nu a pățit ceva având în vedere traficul dintre Alba și Micești. Nu vreau să mă gândesc la tălpile lui de la asfaltul încins…

Un Mulțumesc era suficient pentru efortul depus de domnișoara care l-a găsit, dar e bine că s-a terminat cu bine. Dacă cunoașteți părinți care au copii la una din grădinițele dintre Alba și Micești, să îi întrebați dacă e ok copilul…”, a scris un miceștean pe pagina de socializare Facebook.

Poliția Municipiului Alba Iulia s-a autosesizat după ce evenimentul a fost făcut public pe Facebook. De asemenea, inspectorul-șef al IȘJ Alba a fost anunțat despre eveniment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea