Rămâi conectat

Curier Județean

SJU Alba Iulia: Pagube de 5.000 de lei într-o secție proaspăt renovată, după ce un pacient a fumat într-o magazie și a produs un incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un incendiu a izbucnit, duminică, la ora 18.00, la o magazie de lenjerie ce aparține de secția de gastroenterologie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia, situată la etajul 3. Incendiul a fost soldat doar cu pagube materiale și nicio persoană nu a fost rănită.

Din primele date se pare că incendiul a izbucnit de la o țigară aprinsă de către un pacient, care a intrat în magazia destinată personalului SJU Alba Iulia, fără să respecte procedura privind accesul persoanelor străine.

Secția de gastroenterologie este recent reabilitată, prevăzută cu sisteme de detecție și semnalizare incendiu pentru protejarea bunurilor și persoanelor.

Din primele cercetări, pagubele se ridică la circa 5.000 de lei. A ars o parte din lenjerie, a fost fost afectat un corp de mobilier, respectiv tencuiala încăperii.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ VIDEO/ UPDATE/ INCENDIU de la țigara unui pacient, într-o magazie a Spitalului Județean de Urgențe Alba Iulia

Flăcările nu s-au extins, iar confortul pacienților nu este, astfel, afectat. De asemenea, în cel mai scurt timp posibil, încăperea respectivă va fi zugrăvită, iar mobilierul va fi înlocuit.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia va colabora, în continuare, cu autoritățile pentru depistarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incendiul, va respecta toate recomandările, ca și până acum, însă apelează și la înțelegerea și bunăvoința pacienților și aparținătorilor de a respecta toate restricțiile impuse prin regulamentul intern și prevăzute de lege.

Biroul de presă al SJU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea