Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ VIDEO/ UPDATE/ INCENDIU de la țigara unui pacient, într-o magazie a Spitalului Județean de Urgențe Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un incendiu a izbucnit, duminică seara, la magazia Spitalului Județean de Urgențe Alba Iulia. Pompierii anunță că în apropiere de încăperea respectivă nu sunt pacienți internați.

”Detașamentul de pompieri Alba-Iulia intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la magazia Spitalului Județean Alba. În magazie era depozitată lenjeria de pat. Sunt degajări de fum. Nu sunt înregistrate victime, în zona respectivă nu sunt pacienți internați”, a transmis Cătălin Kovacs, purtătorul de cuvânt al ISU Alba.

YouTube video

 

YouTube video

https://youtu.be/0voRqcS6k70

”A fost vorba de un incendiu într-o magazie de lenjerie de la nivelul etajului 3. Deși au fost inundate cu fum căile de evacuare nu a fost nevoie de evacuarea pancienților de la etajul afectat și nici de la nivelul superior”, a precizat maior Ovidiu Costea de la ISU Alba.

YouTube video

UPDATE: Pentru a se stabili cauzele izbucnirii incendiului, la fața locului s-a constituit o echipă de cercetare, formată din specialiști ISU Alba și IPJ Alba care a stabilit că Cauza incendiului a fost stabilita ca focul s-a produs din cauza unui pacient internat în secția gastroenterologie, care a fumat în magazia respectivă.

YouTube video

”La fața locului s-au aflat d-na manager al Spitalului Județean Alba – ec. Mârza Diana și dr. Aurel Crișan – medic șef UPU SMURD. Acțiunea de intervenție a fost coordonată în mod integrat de către prefectul județului Alba”, a mai precizat maior Ovidiu Costea.

Potrivit managerului Diana Mârza, incendiul s-a produs în Secția de Gastroenterologie a spitalului, în magazia de lenjerie, unde unul dintre pacienți a fumat. Pagubele sunt de circa 5.000 de lei.

YouTube video

[nggallery id=6967]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea