Situaţia uniristului Selagea rămâne încurcată

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Conform celor declarate de fotbalistul albaiulian Ciprian Selagea, acesta aşteaptă ca în cursul săptămânii viitoare să afle situaţia memoriului depus pentru a deveni liber (marţi este un nou termen). În acelaşi timp însă FC Unirea Alba Iulia speră să-l vândă în viitorul apropiat, plătindu-i o parte din restanţele contractuale. „În continuare situaţia rămâne neclară, am discutat cu şefii, dar trebuie lămurite anumite aspecte”, a spus Selagea, referitor la drepturile băneşti cuvenite lunilor mai, octombrie şi noiembrie 2010 (legate de impozitarea sumelor şi bifarea partidelor). În acelaşi context, ieri (vineri, 21 ianuarie) mijlocaşul unirist a sărbătorit împlinirea a 21 de ani şi speră într-o perspectivă fericită în privinţa carierei. „Întrucât şi mama mea Aurelia aniversează 67 de ani, e o zi mai aparte pentru mine, cu dublu eveniment în familie. Vreau ca în 2011 să «urc» în plan fotbalistic, indiferent că va fi la Alba Iulia sau în altă parte”,a a declarat echipierul „alb-negrilor”. (M.N.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

jiji 22 ianuarie 2011 at 9:01

bine că ştie număra banii măi dragilor…să nu şti tu cîţi ani are maică-ta.aici se vede nivelul de cultură al fotbaliştilor în general.vezi că vine la anul iar la Alba BRANDAN …şi trece pe lîngă tine de nu-l vezi….şi te mai ţi mare fotbalist…hai sictir !

Trei Poduri 23 ianuarie 2011 at 16:55

Se zice ca la Unirea AI vine antrenor Marian Pana care e somer si marti ,,face hartiile,, Faceti-va bai teren de antrenament pe langa INCOV unde a fost odata in pasune ca stricati pe ale altora pe timp rau….

Comentariile sunt oprite