Rămâi conectat

Ştirea zilei

Situația se îmbunătățește la Colegiul Militar din Alba Iulia! Aproape 60 de elevi s-au vindecat de COVID-19 și au revenit la școală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aproape 60 de elevi ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, confirmați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, s-au vindecat și au revenit în colegiu, până în prezent.

Elevii s-au aflat timp de 14 zile în izolare la domiciliu, iar după expirarea perioadei minime de izolare au putut reveni în colectivitate. Pe durata izolării, unii dintre elevii militari, cu infecție COVID-19, au resimțit simptome ușoare de boală, iar alții nu au prezentat simptome specifice.

La revenirea în colegiu, elevii au efectuat triajul epidemiologic, au fost consultați de către medicul unității și au reintrat în programul specific de învățământ, deocamdată online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea