Sistemul de Plată Electronic a devenit operațional la Cugir: Cum poți să plăteșți online taxele și impozitele locale

Cugirenii au la dispoziție un nou mijloc online de plată a taxelor și impozitelor locale, mai direct, complet, transparent. Este vorba despre Sistemului de Plată Electronic care a devenit deja operațional încă de săptămâna trecută.

Printre primii cetățeni care au folosit noul sistem s-a numărat primarul, Adrian Teban care a optat să-și achite electronic contribuțiile către bugetul local: „este o modalitate eficientă și simplă care oferă cetățenilor posibilitatea de a-și achita taxele și impozitele locale, precum și de a vizualiza listele detaliate cu terenurile, clădirile și mijloacele de transport pe care le au in proprietate, sumele datorate pentru acestea, plățile efectuate în bugetul local, precum și termenele de plată, bonificatiile și majorările de întârziere.

ELIT

Vom continua demersul nostru de digitalizare prin implementarea unei aplicațiii web prin care se vor putea plati online și se vor putea gestiona parcările de reședință și, ulterior, cele publice”

Ca să plăteșți online taxele și impozitele locale și să ai evidența clară a situtiei tale fiscale, trebuie să te autentifici în sistem la linkul https://plationline.primariacugir.ro/. Ai nevoie de conexiune la internet, o adresă de e-mail, imprimantă, un telefon cu cameră foto sau un scanner și, bineînțeles, un card bancar. În rest, trebuie să urmezi toți pașii prezentați pe platformă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...