Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Sistemul de Plată Electronic a devenit operațional la Cugir: Cum poți să plăteșți online taxele și impozitele locale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cugirenii au la dispoziție un nou mijloc online de plată a taxelor și impozitelor locale, mai direct, complet, transparent. Este vorba despre Sistemului de Plată Electronic care a devenit deja operațional încă de săptămâna trecută.

Printre primii cetățeni care au folosit noul sistem s-a numărat primarul, Adrian Teban care a optat să-și achite electronic contribuțiile către bugetul local: „este o modalitate eficientă și simplă care oferă cetățenilor posibilitatea de a-și achita taxele și impozitele locale, precum și de a vizualiza listele detaliate cu terenurile, clădirile și mijloacele de transport pe care le au in proprietate, sumele datorate pentru acestea, plățile efectuate în bugetul local, precum și termenele de plată, bonificatiile și majorările de întârziere.

Vom continua demersul nostru de digitalizare prin implementarea unei aplicațiii web prin care se vor putea plati online și se vor putea gestiona parcările de reședință și, ulterior, cele publice”

Ca să plăteșți online taxele și impozitele locale și să ai evidența clară a situtiei tale fiscale, trebuie să te autentifici în sistem la linkul https://plationline.primariacugir.ro/. Ai nevoie de conexiune la internet, o adresă de e-mail, imprimantă, un telefon cu cameră foto sau un scanner și, bineînțeles, un card bancar. În rest, trebuie să urmezi toți pașii prezentați pe platformă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea