Rămâi conectat

Curier Județean

Sistem de canalizare menajeră în zona turistică Luncile Prigoanei: Undă verde de la APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sistem de canalizare menajeră în zona turistică Luncile Prigoanei: Undă verde de la APM Alba

Primăria Șugag a primit aviz de mediu pentru înființarea unui sistem canalizare menajeră în zona turistică Luncile Prigoanei.

Investiția pentru înființarea sistemului de canalizare menajeră este în valoare de 8,5 milioane de lei (fără TVA). Perioada de implementare este de aproximativ 2 ani de la obținerea tuturor documentelor necesare realizării proiectelor.

Proiectul de canalizare presupune realizarea următoarelor obiective:

– racorduri individuale și cămine de racord, reţea de canalizare menajeră, staţii de pompare apă uzată, conducte de refulare și staţie de epurare.

Luncile Prigoanei este denumirea generică sub care este cunoscută întinsa poiană situată în Munţii Sebeşului, la nord de Vârful lui Pătru, într-un areal montan bogat în păduri şi păşuni alpine. Zona dispune de un uriaş potenţial de dezvoltare turistică, mai ales în ceea ce priveşte turismul legat de sporturile de iarnă. La această dată, zona turistică nu dispune de un sistem de alimentare cu păși nici de un sistem centralizat de canalizare menajeră. Majoritatea locuințelor și construcțiilor de turism au bazine vidanjabile sau fose septice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea