Sinea, despre activitatea DSP Alba: ”Se muncește de la 6 la 1-2 noaptea. Mergem înainte. Avem colegi care plâng… Și își revin… ”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Alba, Alexandru Sinea, a postat un mesaj online pe rețeaua de socializare Facebook, în care oferă detalii despre activitatea și atmosfera din interiorul DSP, în contextul pandemiei.

” Se muncește foarte mult în DSP, de la 06 la 1-2 noaptea… Mergem înainte… Avem colegi care plâng… Și își revin… Se descarca… Asta este meseria… Sună oameni pozitivi sau aparținători… Disperați… Care plâng în telefon… Le este frică…sună oameni care se consideră neîndreptățiți… De măsuri… Încercăm să explicăm, să ajutăm…

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Nu am crezut că așa ceva este posibil vreodată… Presiunea este fantastică , dar nu abandonăm… Noi am ales acest drum și fiecare telefon la care răspundem, este un om lămurit, salvat, care beneficiază de serviciile sistemului de sănătate… Perfectibil, e drept…pot exista persoane nemulțumite, recunosc, dar în fiecare zi încercăm să fim mai buni, ne testăm limitele. Avem o echipă fantastică, medici, asistenți, personal TESA, suntem toți pe baricade… Dar nu este suficient… Avem nevoie de ajutorul vostru… Să vă putem ajuta… Vă rugăm respectați măsurile transmise… Și… Vom face tot posibilul, tot ce tine de noi, DSP Alba… Sa fie bine.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ionMion 15 octombrie 2020 at 9:46

DEMISIA papagalule ca ai adus judetul Alba in pragul dezastrului!

Comentariile sunt oprite