Rămâi conectat

Ştirea zilei

Simulare Evaluare Națională 2021: Elevii de clasa a VIII-a susțin a doua probă ASTĂZI, la Matematică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Simulare Evaluare Națională 2021: Elevii de clasa a VIII-a susțin a doua probă ASTĂZI, la Matematică

Astăzi, 30 martie 2021, elevii claselor a VIII-a vor susține probele scrise la matematică, în cadrul simulării examenului de Evaluarea Națională, sesiunea martie 2021.

Simularea examenului de Evaluare Națională începe luni, 29 martie 2021, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 30 martie 2021, se va desfășura proba scrisă la Matematică, iar miercuri, 31 martie 2021, va avea loc proba scrisă la Limba și literatura maternă.

În conformitate cu prevederile procedurii privind organizarea și desfășurarea simulării probelor scrise ale examenului de Evaluare Națională, rezultatele obținute la simulare nu vor fi publice și nu vor fi afișate. La solicitarea elevilor, respectiv a părinților, notele vor putea fi trecute în catalog.

CITEȘTE ȘI: BACALAUREAT 2021: Modele de SUBIECTE, teste de ANTRENAMENT și BAREME

Notele elevilor la simulările de Evaluare Națională și BAC „nu se trec în catalog” decât „prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului”, prevede ordinul de ministru publicat în Monitorul Oficial. Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a anunțat în urmă cu o zi că a ajuns la un consens cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, pentru ca elevii din anii terminali, clasele a VIII-a și a XII-a, să vină în continuare la școală, în format fizic, chiar dacă Bucureștiul și alte localități sunt în scenariul roșu. Cîmpeanu îi ceruse ministrului Sănătății aprobare și pentru propunerea ca simulările să fie organizate la școală. O decizie oficială încă nu a fost anunțată.

Calendar Simulare Evaluarea Națională 2021 (pentru clasa a VIII-a)

29 martie 2021 Limba și literatura română – probă scrisă
30 martie 2021 Matematică – probă scrisă
31 martie 2021 Limba și literatura maternă – probă scrisă
16 aprilie 2021 Afișarea rezultatelor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea