Rămâi conectat

Politică Administrație

Simone Albani: Deputatul Călin Potor e un lider mult mai apropiat de oameni, de aceea va câştiga alegerile din iunie 2012

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Albaiulienii vor avea cu adevărat de ales în iunie 2012. Ei au în faţă un nou drum pentru oraş, o echipă proaspătă şi cu idei noi. Alegerile de peste mai puţin de 3 luni vor fi despre atenţia acordată oamenilor din Alba Iulia şi grijilor acestora. Între Călin Potor, un albaiulian iubit de oameni, din partea USL, şi Mircea Hava un lider naţional PDL şi un primar uzat, primul câştigă detaşat. Lângă colegul nostru Călin Potor se va afla şi o echipă care va schimba priorităţile în oraş: pe primul loc creşterea veniturilor oamenilor şi o luptă continuă pentru locurile de muncă.
Diferenţa clară între Potor şi Hava e dată de calitatea umană a primului, recunoscută de toţi cei care au avut ocazia să îi întâlnească măcar o dată în viaţă pe cei doi. Iar diferenţa aceasta poartă un nume: e vorba de cinste şi onorabilitate. Dacă mai era nevoie, săptămâna trecută DNA ne-a arătat încă o dată că semnele de îndoială asupra actualului primar Hava sunt foarte foarte serioase. Au curs zeci dacă nu sute de articole care au atras atenţia că ce se întâmplă acum, sub conducerea lui Hava, cu RISIPA de bani din Alba Iulia depăşeşte orice imaginaţie: fie că e vorba de Cetate, de sensuri giratorii, puieţi de copaci şamd.
În al doilea rând e vorba de oferta concretă: de 18 ani de când Hava conduce oraşul nu s-a preocupat serios de locurile de muncă. Acesta e un mod de a conduce fără grijă faţă de oameni. Echipa USL condusă de Potor schimbă ordinea priorităţilor. E o schimbare aşteptată de ani de zile! E o schimbare radicală îmi permit să spun! De prea mult timp nimeni nu a luat în serios locurile de muncă şi oraşul e de aceea aproape mort economic. Iar pentru orice om care iubeşte Alba Iulia asta doare profund, când vezi că oamenii trebuie să plece pentru că aici nu mai au NICI UN ORIZONT. O spun din nou: e nevoie de un lider precum Călin Potor care a demonstrat şi ca director de spital şi ca ales în Parlament că e pe bune şi de-adevăratelea lângă oameni.
Nu uitaţi că Potor a fost singurul deputat care a părăsit PDL când era la putere şi avea teoretic toate avantajele! De ce? Pentru că a vrut să se implice mai mult în partea de asistenţă medicală pentru oameni bolnavi şi PDL nu l-a lăsat, Hava nu l-a lăsat! A plecat pentru că PDL nu a realizat nimic de când e la putere pentru oameni, doar vorbărie „macro-economică”.
Lupta noastră lângă Potor în următoarele luni va fi să convingem albaiulienii că proiectele de modernizare a Cetăţii nu se vor opri, că modernizarea oraşului nu se va opri, dacă îl schimbăm pe Hava. Din contră! Ele se vor face mult mai repede şi cu mult, mult, mult mai mare grijă faţă de banii publici! Pentru că banii publici sunt tot ai dumneavoastră dragi albaiulieni! Vrem să convingem că Hava şi-a atins limita şi nu mai e interesat de oameni şi de oraş. Hava e depăşit complet de proiectele pe care le-a început: a ras toată verdeaţa din Cetate, a distrus o parte din ruinele romane de acolo, nu reuşeşte să transforme oraşul într-un „magnet” turistic, n-are o politică de promovare turistică …
Noi credem că Hava e depăşit de propriile proiecte pentru că nu mai e deloc interesat de oamenii din Alba Iulia. Noi credem că e nevoie de altă echipă care să facă o treabă mai bună şi cu Cetatea, dar mai ales să vină cu un model economic în care LOCURILE DE MUNCĂ sunt pe primul loc! Investiţiile, dezvoltarea economică şi locurile de muncă!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Politică Administrație

FOTO| Importanța liberalismului în județul Alba: Seminar liberal organizat de PNL la Palatul Cultural Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Importanța liberalismului în județul Alba: Seminar liberal organizat de PNL la Palatul Cultural Blaj

În cursul zilei de duminică, 25 septembrie, la Palatul Cultural Blaj a avut loc seminarul liberal organizat de PNL, cu tema importanța Liberalismului în Județul Alba.

„Ce trebuie înțeles, după un asemnea eveniment, este că implicarea și pasiunea de care această generație de tineri dă dovadă sunt singurele și cele mai sigure semne că putem avea o perspectivă optimistă, trecând peste toate aceste crize.

Aș spune, clar, că după acest seminar al tinerilor liberali, desfășurat la Blaj, rolurile se schimbă. Viziunea lor e mai importantă decât experiența noastră! Vă felicit și vă mulțumesc pentru șansa de a vă avea alături, în PNL Alba”, a scris Marius Hațegan, vicepreședintele CJ Alba, pe Facebook.

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Politică Administrație

Produse din ALBA pe rafturile unui mare lanț de magazine? Senatorul Călin Matieș: „S-a convenit ca aceștia să NU aibă taxe de raft”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Produse din ALBA pe rafturile unui mare lanț de magazine? Senatorul Călin Matieș: „S-a convenit ca aceștia să NU aibă taxe de raft”

Senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, spune că se fac demersuri pentru ca produsele românești ale micilor producători locali să se poată afla pe rafturile lanțului de magazine Profi.

Aceste produse vor avea adaosuri mici și nu vor avea taxă de raft. Informația vine după o întâlnire a acestuia cu directorul lanțului..

„Primii pași pentru ca micii producători locali să intre cu produsele lor în marile lanțuri de magazine PROFI!

Elit - Gustul Desăvârșit

Micul producător român trebuie respectat!

Locul produselor sale, de la legume sau fructe și până la alimente de origine animală, este pe rafturile marilor magazine de profil, nu pe o tarabă, în ger, ploaie sau caniculă.

Am avut o întâlnire constructivă cu directorul general al PROFI, Călin Costinaș, la care au participat specialiști în domeniul alimentar și agricol: vicepreședintele ANSVSA, Ioan Oleleu,secretarul de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Aurel Simion, respectiv reprezentanți ai micilor producători și mici producători locali din județele Cluj, Sibiu și Alba.

S-au discutat ,analizat condițiile si s-au gasit solutii în care micii producători locali, care au produse alimentare puține, dar de o calitate excelentă, să și le poate valorifica în cele 1.600 de magazine românești din toate județele țării.
Directorul PROFI a avut deschidere față de solicitările micilor producători!

S-a convenit ca aceștia să NU aibă taxe de raft, iar produsele lor vor fi puse la vânzare în zone distincte, cu adaosuri comerciale mici, astfel încât să fie și mai atractive.

Factorii decidenți și-au luat angajamentul că vor găsi cea mai bună modalitate pentru ca produsele micilor producători să poată ajunge în magazine. Nădăjduiesc că această întâlnire va fi într-un ceas bun și va reprezenta un MOMENT ISTORIC pentru micii producători!

Astfel, sperăm ca în curând să putem găsi în supermarketurile Profi produsele autohtone, dragi nouă, precum:
Virșlii de Sbucimelia
Caș de Loman
Roșii de Micești
Legume de la Leorinț
Vin de Ighiu
Mere de Doștat
ETC.

În calitate de senator al județului Alba, membru în comisia de agricultură și industrie alimentară, președinte al Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale din România sunt obligat să lupt pentru a reprezenta interesele legitime ale celor pe care îi reprezint! Județul Alba trebuie să fie pe primul loc în România!”, a scris senatorul Călin Matieș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| PUSL: Campania de semnături privind “recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale”, lansată la nivel național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă| PUSL: Campania de semnături privind “recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale”, lansată la nivel național

Membrii Biroului Executiv al Partidului Umanist Social Liberal s-au reunit vineri, 23 septembrie 2022, la București, pentru a aproba mai multe hotărâri și pentru a continua campania de semnături lansată la nivel național pentru susținerea inițiativei legislative privind “recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale”.

Având în vedere succesul pe care această inițiativă legislativă îl are, BEX-ul PUSL a decis extinderea campaniei de semnături în cât mai multe orașe din țară.

Astăzi, această acțiune a continuat la sediul Partidului Umanist Social Liberal din București, unde sute de persoane s-au strâns și au semnat initiativa legislativă care își propune să schimbe legislația cu privire la modul în care averile sunt dobândite fără a putea fi justificate. Mulți tineri, vârsnici și oameni care au muncit corect își doresc un viitor în România, își pun speranțele în această initiativă propusă de către Partidului Umanist Social Liberal și au credința că vor fi trași la răspundere cei care au strans averi ilicite.

Elit - Gustul Desăvârșit

Tot în cadrul ședinței BEX, a fost numit în structura de conducere a PUSL un nou membru de marcă, în persoana doamnei Simona Allice Man. Aceasta este un politician cu o vastă experiență în administrație, fiind, printre altele, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și director general adjunct al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. De asemenea, Simona Man a avut în trecut și funcții de conducere importante în structuri de partid. În PUSL ea va ocupa funcția de vicepreședinte cu rol organizatoric.

Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea