Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Silviu Ponoran, primarul din Zlatna este categoric: „Nu ANRSC stabilește prețul la apă-canal în Alba”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Silviu Ponoran, primarul din Zlatna este categoric: „Nu ANRSC stabilește prețul la apă-canal în Alba”

Primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran, este categoric împotriva oricărei majorări a prețului la apă și canal în Zlatna. Mandatat să voteze în Asociația Apa Alba, Silviu Ponoran a declarat pentru ziarulunirea.ro că o majorare de 40% a tarifelor la canal este imensă și va vota împotrivă:  „Nu sunt de acord cu actul adițional nr. 6/2023 la contractul de delegare a serviciilor publice la apă și canal. Astăzi, la ora 11.00, avem ședință la Asociația Apa Alba. O să votez categoric împotriva majorării pretului la apă și canal. Nu ANRSC stabilește prețul la apa și canal în județul Alba.

Am reușit pentru moții din Zlatna să reduc facturile la gaz, la 50% din valoare, conform legii, încă din 1 octombrie, anul trecut, iar la energie electrică se vor reduce din 1 martie, dar cu recalculare retroactivă, tot din luna octombrie„.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea