Rămâi conectat

Ştirea zilei

Silviu Ponoran a câștigat, detașat, un nou mandat de edil al orașului Zlatna

Ziarul Unirea

Publicat

în

Silviu Ponoran a câștigat, detașat, un nou mandat de edil al orașului Zlatna

Silviu Ponoran a câștigat primăria Zlatna cu 77% din numărul total de voturi valabil exprimate, asigurându-și astfel un nou mandat de primar la conducerea orașului.

Primarul liberal Silviu Ponoran a obținut un nou mandat ca edil al orașului Zlatna, la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Cu un număr impresionant de mandate de Primar, Silviu Ponoran a reușit să câștige încă o dată încrederea zlătnenilor, acesta aflându-se la cârma orașului încă din anul 2004.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Dosarul „aurarilor ilegali” din Munții Apuseni: Un singur inculpat din gruparea de 15 persoane, retrimis în judecată, întrucât faptele s-au prescris în cazul celorlalte 14 persoane

Unirea Ziarul

Publicat

în

Dosarul „aurarilor ilegali” din Munții Apuseni: Un singur inculpat din gruparea de 15 persoane, retrimis în judecată, întrucât faptele s-au prescris în cazul celorlalte 14 persoane Un bărbat din zona comunei Roșia Montană a fost trimis în judecată de procurori pentru infracțiunea de nerespectare a regimului materiilor explozive. Inculpatul este ultimul din gruparea de 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea