Rămâi conectat

Curier Județean

Silvia Lupşa şi Ionuţ Ispas – Miss şi Mister Ziarul Unirea, la Colegiul Economic din Alba Iulia. Au fost cei mai votaţi boboci de către internauţi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

miss mister ziarulunireaConcursul de Miss şi Mister Ziarul Unirea la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia a ajuns la final. Astfel, a sosit momentul să anunţăm şi câştigătorii. După 17 zile, în care cei 14 boboci participanţi la Balul Bobocilor au acumulat (voturi) like-uri, a sosit vremea să-i scoatem în faţă pe cei care au fost desemnaţi  Miss şi Mister Ziarul Unirea.  Silvia Lupşa şi Ionuţ Ispas sunt cei mai apreciaţi boboci în rândul internauţilor. Cei doi au reuşit să strângă cele mai multe voturi, din partea utilizatorilor de Facebook.

Cu 17 zile înaintea Balului Bobocilor 2014 la Colegiul Economic, ziarul Unirea v-a făcut cunoştinţă cui toţi participanţii care au intrat în cursa pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc 2014, iar voi, cititori ai ziarului Unirea, i-aţi putut vota. Ei bine, în urma aprecierilor voastre,  Silvia Lupşa şi Ionuţ Ispas au fost desemnaţi câştigători.

Silvia a fost votată de 1100 de utilizatori pe reţeaua socială Facebook, în vreme ce Ionuţ Ispas a primit 1200 de voturi. Mai multe despre Slivia Lupşa, aflaţi AICI, iar despre Ionuţ Ispas, AICI.

Foarte aproape de titlul de Miss a fost şi Kathleen Racz, cu 973 de voturi, iar la băieţi, pentru titlul de Mister,  Paul Cocriş, cu 948 de voturi.

Pe lângă titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea, cei doi câştigători vor fi premiaţi cu câte 100 de lei fiecare. Precizăm că voturile au fost luate în considerare doar până în data de 30 noiembrie, ora 00.00.

Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” este primul liceu care sparge gheaţa şi deschide toamna Balurilor 2014 în Alba Iulia. Petrecerea va avea loc vineri,  31 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar tema se anunţă extrem de interesantă – “Evoluţia timpului”. Bobocii participanţi vor trece prin mai multe epoci, începând de la cea de piatră şi până în contemporaneitate. Programul conţine şi o parte artistică cu momente umoristice, muzicale şi dansuri.

Baftă boboci! Şi distracţie, la toată lumea!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității Ieri, 22 aprilie, aproape 1500 de elevi și preșcolari au primit ghivece și plante din partea municipalității, pentru a susține activitățile educative din „Săptămâna verde”. S-au organizat activități pentru conștientizarea protecției mediului, biodiversității și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea