Rămâi conectat

Curier Județean

Și-a surprins soția cu amantul și a răbufnit! O femeie din Alba Iulia salvată la timp de jandarmi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Surprinsă cu amantul, o femeie din Alba Iulia a fost bătută de soţul gelos. Jandarmii au intervenit, iar bărbatul riscă să fie cercetat penal.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “fapta a fost semnalată de victimă prin apel la 112 şi s-a petrecut sâmbătă, 21 iunie a.c., la ora 01.00, pe strada Orizontului din municipiul Alba Iulia.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a găsit-o pe apelantă speriată şi cu urme de lovituri pe faţă. Aceasta a relatat că a fost lovită în mod repetat de soţul său, ca urmare a faptului că acesta nu este de acord cu intenţia femeii de a divorţa.

În fapt, cei doi locuiesc separat şi, în urmă cu două zile, ca urmare a unei vizite inopinate, bărbatul şi-a găsit soţia în compania unui vecin. Cu acea ocazie nu şi-a “putut exprima nemulţumirea” deoarece, potrivit spuselor femeii, era în “ inferioritate”, dar sâmbătă, singur cu aceasta, se pare că a prins curaj şi a provocat un scandal pe parcursul căruia violenţa verbală a evoluat spre violenţă fizică. Intervenţia jandarmilor a prevenit apariţia unor vătămări corporale grave.

Victima a primit îngrijiri de specialitate de la un echipaj de la ambulanţă după care a fost transportată la spital pentru continuarea investigaţilor medicale. Agresorul a fost identificat ca fiind Cătălin V.C. (40 de ani), domiciliat în Alba Iulia şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către acesta a infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea