Rămâi conectat

Ştirea zilei

Și-a BĂTUT și amenințat propria mamă: Bărbat din Pianu de Sus, reținut de polițiști pentru violență în familie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 34 de ani, din localitatea Pianu de Sus a fost reținut de polițiști pentru că și-ar fi lovit și amenințat mama, o femeie de 72 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu.

Polițiștii din Pianu l-au reținut pe un bărbat care și-a bătut și amenințat mama. Bărbatul este cercetat pentru violență în familie și amenințare.

La data de 05 octombrie 2020, polițiștii Postului de Poliție Pianu au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 34 de ani, din localitatea Pianu de Sus, care este cercetat pentru violență în familie și amenințare.

În sarcina acestuia s-a reținut faprul că, în cursul zilei de 04 octombrie, în timp ce se afla la domiciliu, și-ar fi lovit și amenințat mama, o femeie de 72 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu.

În cursul zilei de azi, 06 octombrie, persoana reținută va fi prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea