Și-a amenințat partenera cu moartea și i-a înfășurat un cearceaf în zona gâtului. Bărbat din Balomiru de Câmp REȚINUT de polițiști

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Și-a amenințat partenera cu moartea și i-a înfășurat un cearceaf în zona gâtului. Un bărbat din Balomiru de Câmp a fost REȚINUT de polițiști.

Un bărbat din Balomiru de Câmp a fost reținut de polițiști după ce și-a agresat partenera și a amenințat-o cu moartea.

La data de 12 iulie 2020, în jurul orei 22,00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au intervenit la o locuință din Balomiru de Câmp unde o femeie de 50 de ani a sesizat că a fost agresată de partener.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul, în vârstă de 44 de ani, ar fi agresat-o pe concubina sa, ar fi lovit-o de mai multe ori cu pumnul in zona capului și a spatelui și i-a înfășurat un cearceaf în zona gâtului, amenințând-o cu moartea.

Față de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.

De asemenea, a fost aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419