Rămâi conectat

Ştirea zilei

Și-a amenințat partenera cu moartea și i-a înfășurat un cearceaf în zona gâtului. Bărbat din Balomiru de Câmp REȚINUT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Și-a amenințat partenera cu moartea și i-a înfășurat un cearceaf în zona gâtului. Un bărbat din Balomiru de Câmp a fost REȚINUT de polițiști.

Un bărbat din Balomiru de Câmp a fost reținut de polițiști după ce și-a agresat partenera și a amenințat-o cu moartea.

La data de 12 iulie 2020, în jurul orei 22,00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au intervenit la o locuință din Balomiru de Câmp unde o femeie de 50 de ani a sesizat că a fost agresată de partener.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul, în vârstă de 44 de ani, ar fi agresat-o pe concubina sa, ar fi lovit-o de mai multe ori cu pumnul in zona capului și a spatelui și i-a înfășurat un cearceaf în zona gâtului, amenințând-o cu moartea.

Față de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.

De asemenea, a fost aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea