Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un bărbat din ALBA și-a bătut soția pentru că a ars cozonacii pentru Paște: Cum a scăpat de condamnare

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din ALBA și-a bătut soția pentru că a ars cozonacii pentru Paște: Cum a scăpat de condamnare

Un bărbat din Alba a scăpat de condamnare, după ce și-a agresat soția, din cauza unor cozonaci arși, pregătiți cu ocazia sărbătorilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La data de 23 aprilie 2022, aflându-se în locuința conjugală, pe fondul unor discuții contradictorii purtate cu persoana vătămată, referitoare la arderea unor cozonaci pe care victima îi pregătise cu ocazia sărbătorilor pascale, suspectul a devenit agresiv la adresa soției sale, pe care a îmbrâncit-o și a strâns-o de mână în încercarea de a o deposeda de telefonul mobil cu care victima încerca să fotografieze cozonacii aruncați pe jos de către suspect.

„Relevăm că aserțiunile persoanei vătămate referitoare la aplicarea de către suspect inclusiv a unor lovituri cu palma prezintă un caracter izolat în lipsa declarațiilor unor martori oculari, a unor înscrisuri medicale sau a altor mijloace de probă cu care să se coroboreze, motiv pentru care, dând aplicare principiului in dubio pro reo, acuzația formulată împotriva suspectului nu va include și aceste acte de violență.

Procurorul arată că din analiza materialul probator rezultă că, sunt întrunite condițiile legale și de oportunitate privind dispunerea unei soluții de renunțare la urmărirea penală, întrucât nu există interes public în urmărirea faptei săvârșită de suspect întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de violență în familie, prev. de art. 199 alin. (1) raportat la art. 193 alin, (1) din Codul penal, totodată urmând a dispune renunțarea la urmărirea penală față de aceasta”, se arată în motivare.

„Confirmă soluția de renunțare la urmărire penală stabilită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud privind comiterea de către suspect a infracțiunii de violența în familie, prev. de art. 199 alin. (1) rap. la art. 193 alin. 1 din Codul penal în dauna persoanei vătămate, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, potrivit hotărârii Judecătoriei Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii O parte din păgubiții din scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia au protestat din nou marți, 7 mai 2024, de data aceasta în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Citește și: Scandalul imobiliar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea