Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Sfârștiul lunii martie a ÎNCHIS, oficial, SEZONUL de SCHI în județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Odată cu sfârșitul lunii martie, monitorii de schi anunță închiderea oficială a sezonului schiabil în județul Alba. Deși încă mai există zăpadă pe pârtiile de la Arieșeni și Șureanu, temperaturile ridicate din ultima perioadă a făcut ca acestea să nu mai fie practicabile în deplinătate, astfel, pasionații sporturilor de iarnă trebuie să se resemneze.

Domeniul Schiabil Şureanu

Domeniul Schiabil Șureanu anunță încheierea oficială a sezonului de schi, în Munții Șureanu. Au fost patru luni întregi de schi, mai multe decât în oricare an la Șureanu, ceea ce confirmă din nou longevitatea zăpezii și a sporturilor de iarnă, în această zonă binecuvântată cu zăpezi naturale din belșug, inclusiv la mijloc de primăvară.

Monitorii școlii și ai centrului de închirieri „Pași Liberi” vă mulțumesc pentru încrederea acordată. ” Ne-ați urmat sfaturile în fiecare săptămână și, cot la cot cu noi, ați parcurs o iarnă fenomenal de frumoasă și de autentică. Vă așteptăm, cu și mai mult drag, în sezonul viitor, ca să ne bucurăm împreună de libertatea sporturilor de iarnă!”, transmit aceștia.

  • Arieşeni (Vârtop)

Fără să existe vreun anunț oficial din partea reprezentanțiilor domeniilor schiabile de la Arieșeni, finalul sezonului de schi de la Arieșeni-Vârtop ar putea fi recunoscut în această săptămână. Zăpadă există încă, așadar s-ar putea schia – însă cu mare dificultate –, dar nu mai poate fi vorba de sezon de schi, în sensul autentic al cuvântului.

Pentru informații actualizate, urmăriți camera web instalată pe pârtii http://www.arieseni.info/camera-web-vartop.html.

sursa: Florian-Rareș Tileagă, monitor școala de schi „Pași Liberi”, Șureanu

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea