Rămâi conectat

Ştirea zilei

Sfârșit CUMPLIT pentru o femeie de 70 de ani din Alba: A murit arsă de vie după ce i-a luat foc televizorul

Ziarul Unirea

Publicat

în

De un sfârșit tragic a avut parte o femeie în vârstă de 70 de ani din județul Alba. Bătrâna a fost găsită fără viață în locuință, cu arsuri pe tot corpul. Localnicii au observat din casa femeii că iese fum și au sunat de urgență la 112. Din păcate, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic.

Femeia locuia de multă vreme singură, într-o localitate din apropiere de Ocna Mureș. Copiii sunt plecați, însă o vizitează foarte des.

Duminică seară, vecinii s-au alertat când au văzut că ieșea un fum negru din casa bătrânei și au chemat ajutoare. Potrivit primelor date, focul mocnit ar fi pornit de la un scurtcircuit la cablul de la televizor.

O localnică spune că ”s-a aprins televizorul din priză. Ea probabil a fost în pat, s-a sculat din pat și a căzut jos și s-a sfixiat. Un coleg, un prieten de-al băiatului a dat telefon că mama nu mai răspunde la telefon și să meargă și să vadă și ăia au găsit-o arsă”.

Vecinii povestesc că femeia se deplasa tot mai greu și stătea mai mult în casă, la televizor.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul de 74 de ani, disparut din Fărău, a fost găsit DECEDAT: Nu sunt suspiciuni de moarte violentă

Oamenii din sat spun că ”umbla greu, săraca, de la cablul de televizor s-ar fi ars și a căzut, a ars mocnit. Când s-au dus copiii ăia să o caute ea era jos”.

Polițiștii sosiți la fața locului au adunat probe și urmează să stabilească exact împrejurările în care s-a petrecut nenorocirea.

Potrivit IPJ Alba, poliția a fost anunțată de unul dintre vecinii femeii care a observat fum ieșind din locuința acesteia: ”La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme de violență, în schimb au fost identificate urme de arsuri. Urmează ca specialiștii legiști să stabilească care a fost cauza decesului”.

O primă ipoteză luată în calcul este că totul ar fi pornit de la un scurtcircuit produs la televizor.

Sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea