Rămâi conectat

Actualitate

Sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat 2015 începe luni cu evaluarea competențelor lingvistice la limba română. Modele de subiecte

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat 2015 începe luni, 8 iunie, cu evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală la limba română.

Modele de subiecte si bareme de corectare BACALAUREAT 2014În județul Alba sunt așteptați să susțină examenul 3.032 absolvenți. Au fost create 13 centre de examen și 3 centre de evaluare.

Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română se va face în perioada 8-10 iunie iar absolvenții de liceu aparținând minorităților naționale vor susține proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă între 10 și 12 iunie.

Citește și: Modele de subiecte şi bareme pentru examenul de BACALAUREAT 2015 (română, matematică, istorie, biologie, chimie, filosofie, fizică, geografie, informatică, psihologie, logică)

Evaluarea competențelor digitale va avea loc între 15 și 19 iunie iar proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională, între 22 și 26 iunie.

Prima probă scrisă, cea la limba și literatura română, va fi susținută în 29 iunie, proba la limba și literatura maternă — în 30 iunie, proba obligatorie a profilului — 1 iulie, proba la alegere a profilului și specializării — în 3 iulie.

Rezultatele vor fi afișate în 6 iulie până la ora 12,00 și tot în aceeași zi se vor putea depune contestațiile, până la ora 16,00. Rezolvarea contestațiilor se va face între 7 și 9 iulie.

Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate în 10 iulie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea