Rămâi conectat

Politică Administrație

Serviciul Public de Asistenţă Socială Cugir printre cele 11 instituţii premiate de ANFP

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Serviciul Public de Asistenţă Socială Cugir se află printre cele 11 instituții premiate de Agenția Națională a Funcționarilor Publici în cadrul ”Competiţiei celor mai bune practici”, derulată în perioada martie-aprilie 2012. Câștigătorii au fost anunțați la cea de-a V-a ediţie a conferinţei internaţionale „Inovaţie şi calitate în sectorul public”, ce a avut loc recent, la Neptun-Olimp.

La eveniment au participat reprezentanţi ai administraţiei publice centrale şi locale, ai structurilor asociative şi profesionale, ai mass-media, dar şi reprezentanţi ai administraţiei publice europene. Lucrările conferinţei au fost structurate în sesiuni plenare şi ateliere de lucru avînd ca teme cele trei domenii ale competiţiei celor mai bune practici din administraţia celor mai bune practici din România.

Cel mai aşteptat moment a constat în premierea proiectelor câştigătoare în cadrul Competiţiei celor mai bune practici, unde, la secțiunea ”Responsabilitatea şi implicarea instituţională în sprijinul grupurilor sociale vulnerabile”, SPAS Cugir a obținut ”Mențiune” cu proiectul ”Centru de urgenţă pentru primirea victimelor violenţei în familie”. Menționăm că distincția obținută este cu atât mai remarcabilă cu cât Serviciul Social din Cugir ”s-a bătut” cu instituții puternice din țară, fiind surclasat doar de Consiliul Judeţean Cluj (Locul I), AJOFM Neamţ (Locul II) și Consiliul Judeţean Vrancea (Locul III).

În competiţia care a fost structurată pe trei secţiuni au fost înscrise 59 de proiecte realizate de prefecturi, consilii judeţene, primării, servicii publice deconcentrate şi alte instituţii publice. Proiectele depuse au fost evaluate de un comitet compus din reprezentanţi ai universităţilor, mass-media şi ONG-urilor cu experienţă bogată şi rezultate reprezentative. (I.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea