Rămâi conectat

Curier Județean

Serviciul European de Voluntariat se prezintă la Aiud – sunt invitați toți tinerii interesaţi de oportunităţile de voluntariat internaţionale

Ziarul Unirea

Publicat

în

sevCentrul de Voluntariat Cluj-Napoca alături de Societatea pentru Consum Responsabil şi Primăria Aiud va invită să participaţi la o prezentare cu şi despre voluntari internaţionali. Aceasta va avea loc în 4 aprilie, începând cu ora 16.00 la Centrul Cultural Liviu Rebreanu Aiud.

Evenimentul este dedicat tinerilor între 16 şi 30 de ani care sunt  interesaţi de oportunităţile de voluntariat internaţionale. Vom discuta diverse perspective ale Serviciul European de Voluntariat, într-o manieră directă şi interactivă chiar cu cei implicaţi în acest program: voluntari europeni aflaţi în acest moment în stagiu în România, voluntari romani reîntorşi din stagiile lor şi organizaţii care găzduiesc voluntari internaţionali.

Serviciul European de Voluntariat (sau SEV) este inclus în Programul Erasmus+ al Comisiei Europene şi permite tinerilor să deruleze stagii de voluntariat în altă ţară decât ţara lor de origine, pentru o perioadă de la 2 săptămâni  până la maxim 12 luni. Voluntarilor li se asigura cazarea, masă, transportul internaţional şi local, suport şi sprijin personal şi profesional, lecţii pentru deprinderea limbii ţării gazdă şi bani de buzunar, toate prin suportul financiar oferit de Comisia Europeană.

Serviciul European de Voluntariat este o oportunitate de care poţi beneficia o dată în viaţă! Ne dorim ca la sfârşitul evenimentului participanţii să îşi contureze o imagine globală asupra Serviciului European de Voluntariat astfel încât această oportunitate oferită de Programul Erasmus + al Comisiei Europene să poată fi folosită la maxim de către tinerii din comunitatea aiudeană”, spun reprezentanții Serviciului.

Pentru o bună organizare, persoanele interesate sunt rugate să se înscrie la eveniment până în dată de 1 aprilie, ora 20.00, cu un email/ un sms la [email protected] sau 0731/455477 (persoană de contact: Diana Călin – co-fondator SRC ). Participarea la eveniment este gratuită!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea