Rămâi conectat

Ştirea zilei

Servicii de promovare REGIO 2014 -2020: ADR Centru pune la bătaie zeci de mii de lei pentru obiecte promoționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Servicii de promovare REGIO 2014 -2020: ADR Centru pune la bătaie zeci de mii de lei pentru obiecte promoționale

ADR Centru dorește achiziționarea serviciilor de promovare REGIO 2014 -2020 prin realizarea de obiecte promotionale în anul 2022.

Instituția a lansat anunțul pentru licitație în cursul zilei de ieri, 16 noiembrie, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Valoarea contractului este, potrivit platformei, estimat la suma de 55000 lei.

Operatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o formă de înregistrare și, după caz, de atestare ori apartenență din punct de vedere profesional, în condițiile legii din țara de rezidență, că este legal constituit și că nu se află în niciuna dintre situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului.

Ofertantul, trebuie să demonstreze faptul că în ultimii 3 (trei) ani, până la data limită de depunere a ofertelor, a prestat servicii similare, cu cele care fac obiectul contractului. Pentru a fi considerat calificat, ofertantul trebuie să facă dovada că în ultimii 3 (trei) ani a prestat servicii similare duse la bun sfârșit a căror valoare fără TVA cumulată, la nivelul a minim un contract – maxim trei contracte a fost de: minim 55.000,00 lei (fara TVA)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea