Rămâi conectat

Ştirea zilei

Servicii de promovare REGIO 2014 -2020: ADR Centru pune la bătaie zeci de mii de lei pentru obiecte promoționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Servicii de promovare REGIO 2014 -2020: ADR Centru pune la bătaie zeci de mii de lei pentru obiecte promoționale

ADR Centru dorește achiziționarea serviciilor de promovare REGIO 2014 -2020 prin realizarea de obiecte promotionale în anul 2022.

Instituția a lansat anunțul pentru licitație în cursul zilei de ieri, 16 noiembrie, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Valoarea contractului este, potrivit platformei, estimat la suma de 55000 lei.

Operatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o formă de înregistrare și, după caz, de atestare ori apartenență din punct de vedere profesional, în condițiile legii din țara de rezidență, că este legal constituit și că nu se află în niciuna dintre situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului.

Ofertantul, trebuie să demonstreze faptul că în ultimii 3 (trei) ani, până la data limită de depunere a ofertelor, a prestat servicii similare, cu cele care fac obiectul contractului. Pentru a fi considerat calificat, ofertantul trebuie să facă dovada că în ultimii 3 (trei) ani a prestat servicii similare duse la bun sfârșit a căror valoare fără TVA cumulată, la nivelul a minim un contract – maxim trei contracte a fost de: minim 55.000,00 lei (fara TVA)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Mașină de miliție din anii 1975-1980 la Retro Parada Primăverii 2024. Replică rară a fostelor mașini ale poliției

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Mașină de miliție din anii 1975-1980 la Retro Parada Primăverii 2024. Replică rară a fostelor mașini ale poliției În acest weekend în cetatea Alba Iulia la evenimentul dedicat mașinilor Retro Parada Primăverii, și-a făcut apariția și „ștrămoșul” autovechiculelor actuale de poliție. O replică exactă a fostelor mașini care deserveau miliției. Mașina este o replică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea