Rămâi conectat

Sport

Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CSU Alba Iulia 64-50 | Al doilea eșec în finala mare, trupa din Covasna – favorită la titlu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sepsi SIC Sf. GheorgSepsi Sf. Gheorghe - CSU Alba Iulia 2he s-a impus și în a doua partidă din cadrul finalei mari, disputată împotriva formației CSU Alba Iulia, scor 64-50 (10-13, 19-15, 15-5, 20-17) și acum este favorită la câștigarea titlului la baschet feminin.

Mult mai echilibrată și mai disputată decât prima dispută, întâlnirea din această seară a însemnat o reacție de orgoliu din parta elevelor lui Popov ce au încercat să pună probleme grupării considerate favorite, care ieri s-a impus într-un mod foarte facil.

Trupa din Covasna conduce acum cu 2-0 și mai are nevoie de un singur succes, din cele două jocuri programate săptămâna viitoare la Alba Iulia, Sepsi putând sărbători chiar marți câștigarea campionatului, daca va învinge.

*Echilibrat până la pauza mare

Spre deosebire de ziua precedentă, vizitatoarele au început mult mai decise și și-au adjudecat primul sfert, 13-10, părând că sunt capabile să ofere surpriza. Echilibrul s-a păstrat pâna la pauza mare, cu diferențe minime în favoarea ambelor combatante, ce s-au aflat pe rând la conducere. La mijlocul întâlnirii, Sepsi deținea un avans minor, de un singur punct, 29-28.

*Totul s-a terminat în sfertul al treilea

Al treilea parțial a început pe aceleași coordonate, CSU a condus la un moment dat însă a urmat căderea, cauzată și de efectivul redus numeric, soarta confruntării fiind stabilită în aceste 10 minute, câștigate de Sepsi cu scorul de 15-5, diferență ce se va dovedi decisivă până la urmă.

Cele mai bune marcatoare de la Sepsi au fost Marshal – cu 15 puncte, urmată de Evans – 11 puncte (18 recuperări, „double-double”) și Pierre Louis – 11 puncte.

Ieri, echipa lui Zoran Mikes a învins în mod categoric CSU Alba Iulia în prima partidă a finalei mari a Ligii Naţionale de baschet feminin, scor 82-57 (24-13, 23-11, 17-15, 18-18).

Acest rezultat confirmă că trupa din Covasna este un adevărat „coșmar” pentru CSU, întrucât a fost al 9-lea insucces consecutiv al albaiuliencelor în compania rivalelor de la Sepsi,

Săptămâna viitoare, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” sunt prevăzute, marţi, 29 martie şi miercuri, 30 martie, celelalte două întâlniri.

Au marcat: Jelena Antic – 13 puncte, Ny Hammond –11, Adriene Webb –  11, Jefimia Karakasevic – 9, Branika Hadzovic – 4, Sonia Ursu – 2.

FOTO: Sepsi SIC Sf. Gheorghe


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea