Ziarul Unirea

Senzaţional! Linia de cale ferată a „Mocăniţei” nu a fost furată în totalitate

Un semnal primit de la Postul de Poliţie Bistra luni, 7 februarie, ne-a mai liniştit întrucâtva: locuitorii de pe traseul căii ferate a fostei glorii zonale „Mocăniţa” nu au reuşit încă să „dovedească” tot fierul din şine, cabluri etc. Ceva, ceva tot se mai găseşte de furat şi de vândut la fier vechi. Aşa că luni, pe la 20.15, poliţiştii bistreni au dat peste G.M.I., de 24 de ani, localnic, ce se deplasase la furat subansamble de cale ferată cu maşina personală. În portbagajul autoturismului a fost găsită o glisieră metalică provenind de la terasamentul de cale ferată îngustă (cu ajutorul căreia se îmbină şinele de cale ferată pe traversele din lemn) iar în apropiere au fost găsiţi doi saci cu 17 plăcuţe metalice de fixare a şinei pe traverse şi 16 crampoane metalice de prindere a plăcuţelor. Deci, cum vă spuneam: ceva tot a mai rămas de furat!
Tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru stabilirea valorii prejudiciului. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

ion 9 februarie 2011 at 13:50

EI TINERE ACUM SA VEZI TU,AI FURAT 2 CUIE,O SA FACI PUSCARIE…DACA FURAI O FABRICA INTREAGA ,ERAI EROU.

gaspar 9 februarie 2011 at 15:33

se fura cu complicitate.

de ce nu este lege??? de exemplu se fura un capac de canal. cei de la fier vechi nu il topea ci il vindea iarasi primariei, iar hotul iara il fura si il ducea la fier vechi.

de ce firmele care colecteaza fier vechi accepta sine de cale ferata, capace de canal, cabluri din reteaua de energie electrica ??? trebuie acuzati si ei pentru ca ii incurajeaza pe hoti.

rosca 9 februarie 2011 at 16:13

A mai ramas de furat ? Nu pot sa cred ! Che,ati repede pe cei aparati de parlament sa ia si ce a mai ramas !

Comentariile sunt oprite