Sentință definitivă într-o cauză în care a fost judecat un bărbat de 25 de ani, acuzat pentru trafic de droguri aduse din Spania: 8 ani şi 2 luni de închisoare în regim de detenţie

Paul Voicu - Primar 2020
Sentință definitivă într-o cauză în care a fost judecat un bărbat de 25 de ani, acuzat pentru trafic de droguri aduse din Spania: 8 ani şi 2 luni de închisoare în regim de detenţi.

După trei ani de judecată, instanţele din Alba au pronunţat sentinţa definitivă într-o cauză în care a fost judecat un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost judecat pentru trafic de droguri.

Simedru Raul Alexandru a fost judecat pentru deţinere, oferire şi vânzare de droguri de risc, introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

ELIT

Curtea de Apel a decis miercuri, 31 octombrie, condamnarea inculpatului la pedeapsa finală de 8 ani, 2 luni şi o zi de închisoare, în regim de detenţie. Instanţa a constatat că faptele din România sunt în concurenţă şi în stare de recidivă cu două condamnări pe care le-a primit în Spania, în 2013, pentru ”atentat la agentul autorităţii” şi ”furt cu forţa din locuinţă”.

Drogurile au fost aduse din această ţară şi vândute în România sub formă de ţigări conţinând cannabis. Anchetatorii au descoperit persoane care au cumpărat cannabis, care au precizat că au dat 60 de lei, respectiv 70 de lei pentru un gram. De asemenea, tânărul a vândut 0,8 grame cannabis pentru suma de 65 lei unui colaborator al poliţiştilor de la ”crimă organizată”.

Mihail David - 2020

Inculpatul a fost judecat în lipsă, acesta nefiind găsit pentru a fi adus în faţa instanţei. Acesta a venit în România în data de 17 ianuarie 2018, fiind înregistrat la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, unde a declarat adresa din Alba Iulia, dar cu toate acestea a refuzat să se prezinte la termele următoare, preferând să se sustragă judecăţii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...