Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Sentință definitivă într-o cauză în care a fost judecat un bărbat de 25 de ani, acuzat pentru trafic de droguri aduse din Spania: 8 ani şi 2 luni de închisoare în regim de detenţie

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Sentință definitivă într-o cauză în care a fost judecat un bărbat de 25 de ani, acuzat pentru trafic de droguri aduse din Spania: 8 ani şi 2 luni de închisoare în regim de detenţi.

După trei ani de judecată, instanţele din Alba au pronunţat sentinţa definitivă într-o cauză în care a fost judecat un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost judecat pentru trafic de droguri.

Simedru Raul Alexandru a fost judecat pentru deţinere, oferire şi vânzare de droguri de risc, introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Curtea de Apel a decis miercuri, 31 octombrie, condamnarea inculpatului la pedeapsa finală de 8 ani, 2 luni şi o zi de închisoare, în regim de detenţie. Instanţa a constatat că faptele din România sunt în concurenţă şi în stare de recidivă cu două condamnări pe care le-a primit în Spania, în 2013, pentru ”atentat la agentul autorităţii” şi ”furt cu forţa din locuinţă”.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Drogurile au fost aduse din această ţară şi vândute în România sub formă de ţigări conţinând cannabis. Anchetatorii au descoperit persoane care au cumpărat cannabis, care au precizat că au dat 60 de lei, respectiv 70 de lei pentru un gram. De asemenea, tânărul a vândut 0,8 grame cannabis pentru suma de 65 lei unui colaborator al poliţiştilor de la ”crimă organizată”.

Inculpatul a fost judecat în lipsă, acesta nefiind găsit pentru a fi adus în faţa instanţei. Acesta a venit în România în data de 17 ianuarie 2018, fiind înregistrat la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, unde a declarat adresa din Alba Iulia, dar cu toate acestea a refuzat să se prezinte la termele următoare, preferând să se sustragă judecăţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU la Consiliul Județean Alba: George Lăncrănjan, angajat al instituției, a încetat din viață la 62 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU la Consiliul Județean Alba: George Lăncrănjan, angajat al instituției, a încetat din viață la 62 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. George Lăncrăjan, angajat al instituției, a încetat din viață la vârsta de 62 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe Vestea tristă a fost anunțată de către reprezentanții Consiliului Județean Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea