Rămâi conectat

Ştirea zilei

Senatorul de Alba, Teodor Atanasiu, desemnat șeful PNL pe București

Bogdan Presecan

Publicat

în

Peședintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a fost desemnat astăzi în cadrul şedinţei noului Birou Politic Naţional al PNL, șef peste cea mai mare și importantă organizație liberală din țară, respectiv cea din capitală.

Astfel, în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL s-au stabilit nu mai puţin de 16 vicepreşedinţi cu atribuţiuni în coordonarea filialelor, la care se adaugă Teodor Atanasiu, coordonator pe Bucureşti.

Cei 16 executivi cărora le revine sarcina de a recconsolida partidul sunt Marin Almăjanu (Teleorman), Răducu Filipescu (Călăraşi), Vasile Varga (Brăila), Nini Săpunaru (Vrancea), Nicolae Robu (Timiş), Marcel Vela (Caraş-Severin), Marius Nicoară (Cluj), Cornel Popa (Bihor), Cristian Buican (Vâlcea), Virgil Popescu (Mehedinţi), Nechita-Stelian Dolha (Bistriţa-Năsăud), Aristotel Căncescu (Braşov), Mircea Roşca (Prahova), Vasile Mustăţea (Giurgiu), Florin Ţurcanu (Botoşani), Rareş Mănescu (Bucureşti). Fiecare vicepreședinte executiv se va ocupa de cate 2-3 filiale județene.

Împărţirea filialelor se va face în urma discuţiilor dintre vicepreşedinţii desemnaţi coordonatori şi secretariatul general al partidului. „Atribuţiunile s-au stabilit doar generic, în detaliu urmând a se stabili prin interacţiunea directă a vicepreşedinţilor cu secretariatul general”, a declarat Nicolae Robu.

La Congresul PNL de la finele lunii iunie acest an, senatorul Teodor Atanasiu, a fost ales vicepreşedinte PNL la nivel naţional, având al doilea număr de voturi dintre vicepreşedinţii aleşi (1300 de voturi).

Teodor Atanasiu este azi cel mai vechi preşedinte de organizaţie judeţeană a PNL din istoria post-decembristă a României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea